Download hier de nieuwste nummers
Nurlaila Karim

De MP3′s

Wie zijn wij

Nadat wij in 2010 de P-factor hebben gewonnen mochten wij voor het eerst met Sinterklaas mee naar Nederland. Voor die tijd waren wij nog nooit mee naar Nederland geweest, omdat het ons nog niet gelukt was het bekende Pietendiploma te halen.

 

Maar na het winnen van de P-factor is alles anders geworden en mogen we ook dit jaar weer mee naar Nederland. We zullen dan ook zeker weer optreden voor alle kinderen in Nederland. We hebben er alweer heel veel zin in en we hopen dat we dit jaar nog veel meer kinderen blij mogen maken.

 

Als echt Boyband komen we constant met nieuwe nummers, zodat wij onze fans steeds kunnen blijven verrassen.
Zo hebben we al een nummer opgenomen met Nurlaila Karim. Nurlaila, bekend van verschillende musicals, hebben we ontmoet tijdens haar vakantie in Spanje. En na het nummer “Het Mooiste Feest” met Nurlaila hebben we ook een nummer opgenomen met haar kinderen, Jay en Gaia. In “Wie is de ware Zwarte Piet?” zoeken zij uit wie van ons drie nu eigenlijk de ware Zwarte Piet is.

 

Al onze nummers zijn verzameld op onze CD “En we zingen, en we springen”, helaas staan onze twee nieuwste nummers nog niet op de CD. Maar niet getreurd, want deze kun je alsnog downloaden via onze site met de barcode van de CD.

 

Even voorstellen

Ik heet Robinho, ik vind het echt te gek dat ik mag optreden met De MP3’s. Vroeger droomde ik er al van om een echte ster te worden. Na het winnen van de P-factor is die droom dan ook echt uitgekomen. Ik geniet er nog iedere keer van als we weer voor jullie mogen optreden. Het leukste van beroemd zijn is misschien wel dat iedereen je kent en het uitdelen van handtekeningen. Ik hoop dan ook dat ik nog veel handtekeningen mag uitdelen.

 

Droom jij er ook van om een ster te worden of wil je gewoon iets van mij weten, stuur dan je berichtje naar robinho@de-mp3s.nl.

 

Groetjes,

Robinho

 


Mijn naam is Xandro! Sinds wij in Spanje het televisieprogramma de P-factor hebben gewonnen, is het allemaal erg snel gegaan. Van gewone Pieten zijn wij nu ineens echte sterren. Daardoor mogen we elk jaar optreden voor iedereen in Nederland, dat vind ik echt supergaaf. En als wij optreden in Nederland, kan ik ook gelijk mijn grapjes aan alle kinderen in Nederland vertellen, ben benieuwd of jullie er elk jaar weer om kunnen lachen.

 

Wil je iets meer van mij weten of heb je een vraag dan kun je mij een berichtje sturen via xandro@de-mp3s.nl.

 

Groetjes,

Xandro

 

 

En ik ben Rico, ik ben erg trots dat ik elk jaar weer mee naar Nederland mag om hier met De MP3’s voor iedereen op te treden! En alsof dat al niet genoeg is zijn er speciaal voor ons liedjes geschreven, wat het allemaal nog leuker maakt. Zodra ik op het podium sta en de muziek gaat aan kan ik niet meer stilstaan en moet ik zingen en springen tot het dak eraf gaat. Ik weet zeker dat met onze CD ook bij jullie thuis het dak eraf zal gaan.

 

 

Zing en spring jij net zo graag als ik of zou je iets willen vragen, stuur dan je berichtje naar rico@de-mp3s.nl.

 

Groetjes,

Rico