Download hier de nieuwste nummers
Nurlaila Karim

De Swingende Pepernoten Show 2013

‘t Feesthuis presenteert, in samenwerking met Omroep West, Linneweever en Meesterbakker Roodenrijs, op 27 november en 1 december het leukste Sinterklaasfeest van Zuid-Holland. Op twee mooie locaties, WestlandTheater De Naald in Naaldwijk en De Broodfabriek in Rijswijk, gaat het dak eraf wanneer Pietenboyband De MP3’s zijn Theatershow speelt. Rico, Xandro en Robinho zullen er weer een spectaculaire show van maken, waarbij al hun hits en Sinterklaasmedleys voorbij komen. Dit jaar ligt er echter gevaar op de loer, een mysterieus figuur probeert moedwillig de show te verstoren…… als dat maar goed gaat!

 

Voorafgaand aan deze uur durende show kunnen de kinderen ook nog genieten van vele leuke activiteiten. Want de zalen gaan al een uur voor aanvang open, zodat een grote groep Zwarte Pieten de kinderen kan trakteren op spelletjes, knutselen, schminken en meer.

 

Een compleet uitje dus voor het hele gezin, waarbij Sinterklaas zelf natuurlijk ook niet zal ontbreken!

 

27 november 2013

 

WestlandTheater De Naald, Naaldwijk

 

Show 1: 14.30
Show 2: 16.00

 

Toegangsprijs: €13,50
Bestel je kaarten via SEE Tickets

 

1 december 2013

 

De Broodfabriek, Rijswijk

 

Show 1: 11.30
Show 2: 13.00
Show 3: 14.30
Show 4: 16.00

 

Toegangsprijs: €15,00
Bestel je kaarten via SEE Tickets

 

Meer info:
www.SwingendePepernotenShow.nl

 

___________________________________________________________________

Impressie van de première van Puss in Boots

Zondag 4 december vond de Nederlandse première plaats van De Gelaarsde Kat in het Pathé Tuschinski Theater te Amsterdam in aanwezigheid van Jon van Eerd (De Gelaarsde Kat), Anna Drijver (Kitty Poezelpootje), Charly Luske (Humpty Dumpty), Karin Bloemen (Jill) en Tanja Jess (Imelda)

 

Bekijk hier een impressie van de première.

 

 

___________________________________________________________________

Optreden in Tuschinski

Afgelopen zondag 4 december, hebben wij voor aanvang van de nieuwe Dreamworks film Puss in Boots een knallend optreden gegeven. Vervolgens bracht ook Sinterklaas nog een bezoek aan Tuschinksi en heeft de sterrencast even in het zonnetje gezet.

 

Foto’s van de rode loper zijn hier

 

Kijk naar een filmpje tijdens ons optreden in Tuschinksi

 

___________________________________________________________________

Optreden première De Gelaarsde Kat

Op 4 december gaat Puss in Boots, oftewel de Gelaarsde Kat, officieel in Nederland in première. We kennen de Gelaarsde Kat uit de verschillende Shrek films, maar vanaf nu is hij ook te zien in zijn eigen film. Puss in Boots gaat over een van de vroegere avonturen van Puss. Samen met Humpty Dumpty en Kitty gaat hij achter een bekende gans aan die gouden eieren legt.  Voor de Nederlandse gesproken film heeft Jon van Eerd zijn stem geleend aan Puss, Charly Luske Humpty Dumpty en Anna Drijver aan Kitty.

 

Tijdens de première in Pathe Tuschinski in Amsterdam zullen wij samen met Nurlaila Karim onze nieuwste Sinterklaasnummers zingen.

 

Vanaf 7 december zal de Gelaarsde Kat in alle bioscopen van Nederland te zien zijn.

 

Get Flash to see this player.

 

___________________________________________________________________
 

Sinterklaasserie “De MP3′s en de magie van het kruid”

Afgelopen woensdag, 16 november, is de Sinterklaasserie “De MP3′s en de magie van het kruid” groots in premiere gegaan in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Voor de premiere waren 400 kinderen uitgenodigd van diverse basisscholen uit het Westland. Een reportage van de premiere is te zien op 18 november om 19.00 op WOS tv.

 

De Sinterklaasserie is ontstaan uit een samenwerking tussen de WOS en ‘t Feesthuis uit Wateringen. Vanaf vandaag, 18 november, zal de Sinterklaasserie in drie delen worden uitgezonden op WOS tv. De eerste aflevering zal direct na de reportage van de premiere worden uitgezonden.

 

Veel plezier bij het bekijken van de nieuwe Sinterklaasserie waarin wij een rol hebben gespeeld!

 

___________________________________________________________________

 

Release van de nieuwe CD

Het is zover, onze nieuwe CD “En we zingen en we springen” is officieel gereleased!

De CD staat vol met de leukste Sinterklaasmuziek en natuurlijk het feestnummer “Het Mooiste Feest” wat we samen met Nurlaila Karim hebben opgenomen. Met deze CD zal overal waar de CD gedraaid wordt het dak er zeker af gaan en wordt het gewoon het mooiste feest!

De CD is onder andere te bestellen via Bol.com en te koop bij ‘t Feesthuis

 

 

___________________________________________________________________

Nurlaila swingt met boyband!

Het kon niet lang meer duren, maar eindelijk is het dan zo ver. Samen met een populaire boyband released Nurlaila een nieuwe single, vlak voor de feestdagen. “Tijdens mijn vakantie deze zomer in Altea, ontmoette ik drie te gekke jongens die samen een boyband vormen, Xandro, Rico en Robinho. Het klikte meteen en toen ze vertelde over hun plannen voor een nieuwe CD twijfelde ik geen moment, ik wou met hun een nummer opnemen” vertelt Nurlaila enthousiast. De populaire boyband ‘De MP3’s’ releasen hun nieuwe album ‘En we zingen, en we springen’ met daarop hun nieuwste single ‘Het mooiste feest’, gezongen samen met Nurlaila Karim. Daarnaast zullen De MP3’s en Nurlaila op 23 en 30 novemver optreden tijdens het gezelligste Sinterklaasfeest ‘Swingende Pepernoten Party’ in Condor City. “Dat we nu ook nog samen optreden tijdens de Swingende Pepernoten Party is voor mij echt het mooiste Sinterklaas cadeau” verzekert de veelzijdige zangeres, die voorheen jaren schitterde in hoofdrollen in grote Joop van den Ende-producties als ‘Miss Saigon’, ‘The Wiz’ en ‘Les Misérables’.
 
Na vorig jaar de P-factor te hebben gewonnen mochten Xandro, Rico en Robinho, ofwel de MP3′s, voor het eerst met Sinterklaas mee naar Nederland. Ze waren daarvoor nog nooit mee naar Nederland geweest, omdat het hun nog niet gelukt was het bekende Pietendiploma te halen. Ook dit jaar mogen de MP3′s weer mee naar Nederland. Echte boybands komen constant met nieuwe nummers, zodat ze hun fans steeds kunnen blijven verrassen. “Toen we Nurlaila in Spanje ontmoette en we na een te gek feestje besloten samen een feestnummer op te nemen, kan dit sinterklaasfeest voor ons natuurlijk niet meer stuk’ verteld Rico enthousiast. ‘Robinho droomde al tijden om samen met een groot artiest als Nurlaila op te treden en Rico oefent nu al weken danspasjes’ grapt Xandro.
 
De officiële release van het nieuwe album ‘En we zingen, en we springen’ is op 4 november a.s. en heeft een adviesverkoopprijs van € 9,95 en zal naast het reguliere kanaal ook verkrijgbaar zijn bij diverse feestwinkels waaronder ’t Feesthuis in Wateringen. Kaarten voor het gezelligste Sinterklaasfeest ‘Swingende Pepernoten Party’ zijn verkrijgbaar bij ’t Feesthuis, Condor City en www.easytickets.nl.